droogzuigingen

Droogzuigingen

Bij het neerzetten van gebouwen of kelders kan overtollig grondwater een probleem vormen. Voor het droogzuigen van uw terrein schakelt u dan ook het beste de expertise van Rain Bird Watering Systems in. Omdat wij het enige bedrijf in de omgeving zijn dat zulke werken uitvoert, kunnen we concluderen dat we dé lokale experten zijn in droogzuigingen en grondwaterverlagingen.

Droogzuigingen zijn cruciaal voor uw bouwplannen. Reken daarom gerust op onze vakkundigheid en ervaring. Wij kunnen verschillende technieken toepassen, zoals horizontale of verticale drainages.

20171115_095932.jpg20171103_133224.jpg20171103_133924.jpg20171103_134823.jpg20171103_134940.jpgIMG_9095.JPGIMG_9092-1.jpg

Droogzuiging

droogzuiging

Ons bedrijf staat al meer dan veertig jaren bekend voor de uitstekende uitvoering van droogzuiging. Dergelijke droogzuigingen zijn ideaal voor mensen die starten met bouwwerken van een woning, een appartementsgebouw, een bedrijfsgebouw, of nog een ander gebouw. Als u zichzelf hierin herkent, kan u zeker en vast beroep doen op onze diensten. Wel moet u ons laten weten wanneer u start met de bouw van uw woning. Het is namelijk belangrijk dat de droogzuiging op het juiste tijdstip gebeurt.

Droogzuiging : specialisten

droogzuiging

Wij zijn echte specialisten als het aankomt op droogzuiging in . De materialen en machines waarmee wij werken, zijn van de grootste kwaliteit. Het is voor ons dan ook zeer belangrijk dat de werken op een correcte manier uitgevoerd worden. Nog belangrijk is dat de klant tevreden is van de uitgevoerde werken! In het verleden hebben wij al heel wat klanten plezier gedaan met perfect uitgevoerde werken. Daarom ook houdt ons bedrijf al meer dan veertig jaar stand! Deze jarenlange ervaring toont natuurlijk al aan dat onze diensten betrouwbaar worden uitgevoerd. Wij houden vooral rekening met twee belangrijke gevolgen:

  • scheuren door droogzuiging
  • grondverzakkingen door droogzuiging

Bovenstaande gevolgen mogen in geen geval gebeuren. Daarom stellen wij alles in werking en gebruiken wij de juiste materialen om bovenstaande gevolgen te voorkomen. De veiligheid en de betrouwbaarheid van onze werken staat boven alles!

Droogzuiging : bodemonderzoek

droogzuiging

Wanneer u start met de bouw van een nieuwbouw woning, doet u er goed aan om een bodemonderzoek te laten uitvoeren. Via een bodemonderzoek komt u te weten in welke staat uw bodem zich bevindt. Op die manier weet u of het nodig is om een droogzuiging te laten uitvoeren. Als het bodemonderzoek aangeeft dat uw grondwater veel te hoog staat, moet u een droogzuiging laten uitvoeren.

Droogzuiging : regelgeving en Aquafin

droogzuiging

Op het gebied van droogzuiging bestaat er in België een bepaalde regelgeving waarmee rekening gehouden moet worden. Ook mag u niet zomaar water laten wegpompen. Wanneer u hierover meer informatie wenst te weten, kan u ons altijd contacteren. Ook kan u bij Aquafin terecht voor het verkrijgen van meer informatie. Aquafin staat bekend voor waterzuiveringsinstallaties.

In België moet u mogelijks een heffing betalen op waterverontreiniging.

Droogzuiging : zelf uitvoeren

droogzuiging

Sommige mensen willen de droogzuiging zelf uitvoeren. Vaak heeft dit te maken met de kosten die aan een droogzuiging verbonden zijn. Echter is dit geen goed idee. Een droogzuiging die niet goed uitgevoerd wordt, kan grondverzakkingen veroorzaken. Ook scheuren zijn hierbij mogelijk. Op zich kunnen grondverzakkingen aan een grond die nog niet bebouwd werd, hersteld worden. Echter moet u ervoor opletten dat de verzakkingen niet verder doorlopen naar de huizen in de buurt. In dat geval kunnen deze huizen ernstige schade oplopen, wat u natuurlijk niet wilt laten gebeuren! Wanneer dit echter wel gebeurt, kan dit zeer ernstige gevolgen hebben voor de toekomstige verhouding met uw buren, maar ook op financieel gebied. Daarom is het dus niet erg verstandig om een droogzuiging zelf uit te voeren. Onze werknemers weten perfect waarmee ze moeten rekening houden om grondverzakkingen en scheuren te voorkomen.